-16%

Paccas Naisten kintaat lampaan nappa/merinovilla musta

69.90 59.00

  • Lämpimät ja tyylikkäät naisten kintaat
  • Materiaaleina lampaan nappanahka ja merinovilla
  • Voit tuntea laadun
  • Valmistettu Kokkolassa
Toimitusaika: Heti Varastosta
Poista
Valmistaja:
Tuotenumero: Naiset NPLM-1-musta Kategoriat: , ,
Tämän tuotteen osalta:
Arkisin klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset

lähetetään varastostamme samana päivänä.

Toimitushintamme kotimaahan alk. 3,90€ - yli 89 euron tilauksissa 2,90€ - Yli 149 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Kotimaiset Paccas naisten kintaat on valmistettu lampaan nappanahasta ja niiden sisällä on lämmin merinovillavuori. Sormet pysyvät lämpiminä ja mikä parasta ne tekevät sen tyylikkäästi!

Kintaat on valmistettu Kokkolassa.

Materiaali: Lampaan nappanahka

Vuori: Merinovilla

Valmistusprosessissa kaikki käytetty nahka käsitellään Suomen oloihin sopivaksi. Se läpivärjätään ja viimeistellään pintavärillä. Pintaväri kuluu herkimmin käytössä. Nahka itsessään kestää hyvin hankausta, eikä värin kuluminen heikennä tuotteen monipuolisia käyttöominaisuuksia. Suomessa muokatussa nahassa on pyritty käyttämään mahdollisimman turvallisia kemikaaleja ja väriaineita. Muokkausprosessi täyttää Reach-sopimuksen mukaiset kemikaalimääräykset.

Lampaan nappanahka on pehmeä, joustava, tuulenpitävä ja luonnostaan hengittävä materiaali. Nahka on käsitelty vettä hylkiväksi ja on käytössä erittäin kestävää.

Merinovillavuori on erittäin lämmin. Sen mukavuus, lämpö, hengittävyys ja kosteudensiirto ovat tehneet siitä yhden halutuimmista materiaaleista äärioloissa. Vuori tuntuu lämpimältä ja kuivalta kosteanakin. Merinovilla on antibakteerinen materiaali, eikä kerää hajuja pidemmänkään käytön jälkeen. Vuorivalmistajan käyttämä merinovilla on mulesing-vapaata. Myös vuori on valmistettu Suomessa.

Paccas Oy pyrkii kierrättämään tuotantoprosessissa ylijääneet raaka-aineet muuhun käyttöön.

 

Kokotaulukko:

5 / XS                 Hento, pieni naisen tai nuoren käsi. Kämmenen mitta ranteesta sormenpäihin alle 16 cm.

6 / S                    Pienehkö naisen käsi. Kämmenen mitta ranteesta sormenpäihin noin 17 cm.

7 / M                  Keskiverto suomalaisen naisen käsi, yleisin myytävä koko. Kämmenen mitta ranteesta sormenpäihin noin 17-18 cm.

8 / L                    Naiselle jolla on suurehko käsi. Kämmenen mitta yli 18 cm.

8.5 / XL              Kämmenen mitta 18,5 cm, leveä malli. Käsineiden mallit ovat pitkän tuotekehittelyn tulos ja istuvat erinomaisesti juuri suomalaiseen käteen.

 

Nahkatuotteiden hoitaminen:

Nahkaiset kintaat on käsitelty vettä hylkiväksi, ne eivät silti ole vesikelin käsineitä, vaan tarkoitettu pakkaskeleille. Kintaat pysyvät parhaiten kunnossa, kun vältät kastelemasta niitä.

Lumileikeissä kintaat usein kostuvat. Ne voi kuivattaa esim. huoneen lämmössä, kuivauskaapissa, hiukan lämpimän (ei kuuman) patterin päällä tai vaikka lattialla, jossa on lattialämmitys. Kuivausrumpuun niitä ei kannata laittaa, sillä nahka ei pidä kuumasta.

Joskus nahka saattaa kovettua. Jos se on kastunut usein tai ollut liian kuumassa se menettää rasvaa ja kovettuu. Silloin kintaat kannattaa rasvata erityisesti nahalle tarkoitetulla rasvalla.

Nahan pesemiseen paras pesuaine on Marseille saippua, joka sisältää öljyjä, jotka estävät nahan kuivumisen pesussa.

Lisätiedot

Koko

5, 6, 7, 8,5, 8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paccas Naisten kintaat lampaan nappa/merinovilla musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot