Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu

9.90

Varasto loppu

  • 100 % luonnonmukainen löylytuoksu
  • Tuoksussa vain suomalaista koivua
  • Valmistettu Uudessakaupungissa
Valmistaja:
Tuotenumero: 1471001 Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu

Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu tuo sinulle pienen palasen onnellista Suomea.

Suomalainen koivu on tuoksutuotteiden sankaritar. Kuivatusta koivurouheesta valmistettu löylytuoksu on 100 % luonnonmukainen ja turvallinen käyttää. Yhdessä paketissa on kolme helppokäyttöistä yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Nauti saunastasi suomalaisen kesän tuoksussa!

Valmistettu Uudessakaupungissa.

Koivu:

Koivu on Suomen kansallispuu. Toisin kuin monissa muissa kielissä, suomen kielessä ei jaotella sanoja feminiineihin ja maskuliineihin. Meillä ollaan tasa-arvoisia. Suomalaisessa kansanperinteessä koivu yhdistetään silti naisellisuuteen ja viattomuuteen. Koivunlehtien eteeristen öljyjen hengittäminen rentouttaa. Niiden tuoksussa voit kuvitella olevasi suomalaisen luonnon rauhassa, olit sitten missä tahansa. Tästä syystä Nystad Sauna Company loi sinulle 100% luonnolliset löylytuoksun puhtaasta suomalaisesta koivurouheesta

Koivu saunatuoksun käyttöohjeet:

Lämmittäessäsi saunaa, laita yksi tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Tuoksu on parhaimmillaan n. 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.

Kauppiaan kommentti:

”No niin. Koivu löylytuoksua on nyt kokeiltu. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin minulla ei ollut oikein minkäänlaisia odotuksia, koska en juurikaan ole koskaan minkäänlaisia saunatuoksuja käyttänyt. Ajatus täysin luonnollisesta saunatuoksusta kyllä kiehtoi.

Tuoksu oli melko mieto, mutta jotain tosi jännää siinä kyllä oli. Mieleen tuli totta kai vastan/vihdan tuoksu, mutta puuttumaan jäi se palaneen lehden haju (ja siivoaminen). Se on tietysti hyvä asia. Heti löylyn heittämisen jälkeen tuli jokin vaikeasti selitettävä jotain makuhermoa kutkutteleva makea tuoksu, joka vähän pisti odottamaan seuraavaa löylynheittokertaa. Saunomisen jälkeen kylpytiloihin jäi leijailemaan hyvin makea, joskin mieto tuoksu. Kokemus oli voittopuolisesti miellyttävä, joten ainakin saunatuoksuja käyttävien kannattaa antaa uudelle tulokkaalle mahdollisuus ja kokeilla.” -Jarkko-

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *