Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu & minttu

11.20

  • Puhtaiden koivunlehtien tuoksu saunaasi!
  • Mintun eteeriset öljyt virkistävät ja avaavat hengitystä
  • Valmistettu Uudessakaupungissa

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 1471002 Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu & minttu tuoksusekoitus tuo saunaasi kesäisen koivuntuoksun samalla, kun mintun luonnolliset eteeriset öljyt virkistävät ja avaavat hengitysteitäsi.

Kuivatusta koivurouheesta valmistettu löylytuoksu on 100 % luonnonmukainen ja turvallinen käyttää.

Yhdessä paketissa on kolme helppokäyttöistä yksittäispakattua tuoksupussia, jotka voit liottaa teen tapaan löylyveteen. Nauti saunastasi suomalaisen kesän tuoksussa.

Valmistettu Uudessakaupungissa.

Koivu

Koivu on Suomen kansallispuu. Toisin kuin monissa muissa kielissä, suomen kielessä ei jaotella sanoja feminiineihin ja maskuliineihin. Meillä ollaan tasa-arvoisia. Suomalaisessa kansanperinteessä koivu yhdistetään silti naisellisuuteen ja viattomuuteen. Koivunlehtien eteeristen öljyjen hengittäminen rentouttaa. Niiden tuoksussa voit kuvitella olevasi suomalaisen luonnon rauhassa, olit sitten missä tahansa. Tästä syystä Nystad Sauna Company loi sinulle 100% luonnolliset löylytuoksun puhtaasta suomalaisesta koivurouheesta

Koivu & minttu saunatuoksun käyttöohjeet:

Lämmittäessäsi saunaa, laita yksi tuoksupussi kiulun pohjalle ja täytä kiulu kuumalla vedellä. Anna tuoksun hautua kiulussa löylyhuoneessa saunan lämpiämisen ajan tai vähintään 20 minuuttia. Tuoksu on parhaimmillaan n. 75 asteisessa miedossa lämmössä. Heitä löylyä normaaliin tapaan ja rentoudu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nystad Sauna Co Saunatuoksu koivu & minttu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot