Namu Jewellery Karu Savukvartsi riipus tumma

350.00

Varasto loppu

  • Vehmaan Uhlusta löydetty tumma savukvartsi välkehtii kaulallasi aina valon osuessa siihen
  • Valmistettu käsityönä suomalaisesta kivestä
  • Hopeaosat kierrätyshopeaa
  • Valmistettu Mynämäessä, Vakka-Suomessa
Valmistaja:
Tuotenumero: 12810003 Kategoriat: , Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Namu Jewellery Karu Savukvartsi riipus tumma

Namu Jewellery Karu Savukvartsi riipus on suomalainen koru, jonka asenne tarttuu. Vehmaan Uhlusta löydetty  savukvartsi välkehtii kaulallasi aina valon osuessa siihen. Tämän yksilön sävy on erittäin tumma ja mystinen. (Tummempi kuin kuvassa) Hopealangasta muotoiltu minimalistinen riipus korostaa kiven karuutta ja sen nuppumainen muoto muistuttaa sinua sisälläsi asuvasta itsevarmuudesta, joka on juuri puhkeamassa kukkaan.

Karu kulkee 45 senttiä pitkässä papuketjussa, joka laskee kiven juuri oikeaan kohtaan kaulallasi korostaen solisluittesi kaunista kaarta.

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä. Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa. Puitpa Karun yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.

Karu-korut ovat virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Valmistettu Mynämäessä.

 

Namu Jewellery Karu Savukvartsi riipus (tumma) tuotetiedot:

Materiaalit: Uhlun tumma savukvartsi, kaikki hopeaosat ovat kierrätyshopeaa.

Ketjun pituus: 45 cm

Jokainen Karu koru on valmistettu yksilöllisesti käsityönä ainutlaatuisesta luonnon aarteesta, joten samanlaista korua ei ole toista.

 

Tumma savukvartsi korumateriaalina

Kvartsi on yleinen kivilajeja muodostava mineraali, jota löytyy luonnosta paljon. Se on kovaa ja kiillottuu hyvin. Siksi sitä myös käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten lasin ja keramiikan raaka-aineeksi. Kaikki kvartsi ei kuitenkaan sovellu koruihin. Korumateriaaliksi soveltuvan kvartsin tulee olla väriltään kaunista, sekä usein myös läpinäkyvää. Tällainen kvartsi on tietenkin myös harvinaisempaa.

Savukvartsi on ruskeaa ja sen sävy aiheutuu kvartsissa epäpuhtautena olevista alumiinista ja litiumista. Karu -korusarjassa käytettävä tumma savukvartsi tulee Uhlusta, Varsinais-Suomesta. Kyseessä on yksi suuri kide, josta palat koruja varten on irroitettu. Siksi tämä kvartsi on todella kauniin väristä, puhdasta ja läpinäkyvää. Sitä ei ole lämpökäsitelty, vaan se on luonnollista savukvartsia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Namu Jewellery Karu Savukvartsi riipus tumma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *