Namu Jewellery Karu savukvartsi korvakorut vaalea

120.00

  • Kauniit Eräjärven vaaleasta savukvartsista valmistetut korvakorut
  • Korun nuppumainen muoto muistuttaa sinua kukkaan puhkeamassa olevasta itsevarmuudestasi
  • Valmistettu Käsityönä Mynämäessä suomalaisesta kivestä
  • Hopeaosat ovat kierrätyshopeaa
Valmistaja:
Tuotenumero: 12810005 Kategoria:
Tämän tuotteen osalta:
Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Toimitushintamme kotimaahan alk. 4,90€ - yli 89 euron tilauksissa 2,90€ - Yli 149 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osissa.

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Kuvaus

Namu Jewellery Karu savukvartsi korvakorut (vaalea) ovat täynnä oikeaa asennetta. Orivedeltä Eräjärven alueelta kotoisin oleva upean vaalea savukvartsi välkehtii aina valon osuessa siihen. Hopealangasta muotoiltu minimalistinen korvakoru korostaa kiven karuutta ja sen muoto muistuttaa juuri aukeamassa olevaa nuppua. Se on kuin itsevarmuutesi, joka asuu sisälläsi.

Korvakorut riippuvat juuri sopivasti korvalehtiesi alapuolella korostaen kaunista kaulaasi.

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä. Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa. Puitpa Karun yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.

Karu-korut ovat virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Valmistettu Mynämäessä.

 

Namu Jewellery Karu savukvartsi korvakorut (vaalea) tuotetiedot:

Materiaalit: Eräjärven vaalea savukvartsi, kaikki hopeaosat ovat kierrätyshopeaa.

Jokainen Karu koru on valmistettu yksilöllisesti hiomalla käsityönä ainutlaatuinen luonnon aarre juuri oikeaan muotoonsa, joten samanlaista korua ei ole toista.

 

Vaalea savukvartsi korumateriaalina

Kvartsi on yleinen kivilajeja muodostava mineraali, jota löytyy luonnosta paljon. Se on kovaa ja kiillottuu hyvin. Siksi sitä myös käytetään moniin eri tarkoituksiin, kuten lasin ja keramiikan raaka-aineeksi. Kaikki kvartsi ei kuitenkaan sovellu koruihin. Korumateriaaliksi soveltuvan kvartsin tulee olla väriltään kaunista, sekä usein myös läpinäkyvää. Tällainen kvartsi on tietenkin myös harvinaisempaa.

Savukvartsi on ruskeaa ja sen sävy aiheutuu kvartsissa epäpuhtautena olevista alumiinista ja litiumista. Koruihin kelpaava savukvartsi on lisäksi läpinäkyvää. Karu-korusarjassa käytettävä vaalea savukvartsi on lämpökäsittelemätöntä. Sen korujen tekijä on itse löytänyt Eräjärven louhokselta Keski-Suomesta. Vaalea savukvartsi löytyi useina pieninä paloina, josta kappaleet on jatkojalostettu koruiksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Namu Jewellery Karu savukvartsi korvakorut vaalea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot