Namu Jewellery Karu Ruusukvartsi riipus

350.00

  • Upea suomalaisesta kivestä valmistettu riipus
  • Saa itsevarmuutesi puhkeamaan kukkaan
  • Valmistettu käsityönä Mynämäessä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 12810001 Kategoriat: ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Namu Jewellery Karu Ruusukvartsi riipus on koru, jossa on asennetta. Kolarin Iso-Näläntövaaralta peräisin oleva upean pinkki ruusukvartsi hehkuu kaulallasi aina valon osuessa siihen. Hopealangasta muotoiltu minimalistinen riipus korostaa kiven karuutta ja sen muoto muistuttaa nuppua. Se on kuin itsevarmuutesi, joka asuu sisälläsi ja puhkeaa juuri kukkaan.

Karu kulkee 45 senttiä pitkässä papuketjussa, joka laskee kiven juuri oikeaan kohtaan kaulallasi korostaen solisluittesi kaunista kaarta.

Karu on paras kaverisi bisnespalaverissa. Se muistuttaa sinua sisäisestä vahvuudestasi tiukankin tilanteen edessä. Se viimeistelee asusi illalliskutsuilla ja tuo särmää tyylikkään mekon parina juhlissa. Puitpa sen yllesi illalliselle tai cocktail-juhliin, voit olla varma tyylistäsi.

Karu-korut ovat virallisen hyväksynnän saaneita juhlavuoden Suomi 100 -tuotteita.

Valmistettu Mynämäessä.

 

Namu Jewellery Karu Ruusukvartsi riipus tuotetiedot:

Materiaalit: Näläntövaaran ruusukvartsi, kaikki hopeaosat ovat kierrätyshopeaa.

Ketjun pituus: 45 cm

Jokainen Karu koru on valmistettu yksilöllisesti käsityönä ainutlaatuisesta luonnon aarteesta, joten samanlaista korua ei ole toista.

 

Ruusukvartsi korumateriaalina

Kvartsi on yleinen kivilajeja muodostava mineraali, jota löytyy luonnosta paljon. Se on kovaa ja kiillottuu hyvin. Siksi sitä myös käytetään moniin eri tarkoituksiin, lasin ja keramiikan raaka-aineeksi. Kaikki kvartsi ei kuitenkaan sovellu koruihin. Korumateriaaliksi soveltuvan kvartsin tulee olla väriltään kaunista, sekä usein myös läpinäkyvää. Tällainen kvartsi on tietenkin myös harvinaisempaa.

Ruusukvartsin vaaleanpunaisen sävyn voi aiheuttaa esimerkiksi kvartsissa oleva litium. Ruusukvartsi on massamaista ja korumateriaaliksi kelpaavana läpikuultavaa. Karu-korusarjan ruusukvartsi tulee Iso-Näläntövaaralta Lapista. Ruusukvartsi toimitetaan muokattavaksi massamaisina lohkareina, joista osat koruja varten valmistetaan. Ainoastaan väriltään parhaat osat valikoidaan käytettäviksi koruissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Namu Jewellery Karu Ruusukvartsi riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.