Marttiini Suomi-Finland puukko

139.00

  • Puukko valmistettiin alun perin juhlistamaan 80-vuotiasta itsenäistä Suomea
  • Terä ruostumatonta kromiterästä
  • Visakoivuinen kahva
  • Valmistettu Rovaniemellä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiini Suomi-Finland puukko valmistettiin alun perin juhlistamaan 80-vuotiasta itsenäistä Suomea. Vuonna 2009 puukko sai päivityksenä entistä ehomman ulkonäön. Kahvan päässä on pronssiin valettuna Suomen Leijona ja puukossa henkii vahvasti suomalainen sisu.

Suomi-Finland puukkoa onkin jaettu useissa olympialaisissa ns. Sisupuukkona kunnianosoitukseksi erityistä sisua ja sitkeyttä osoittaneille urheilijoille. Suomen Leijona on luonnollisesti painettu myös puukon tuppeen.

Kokonaisuus toimitetaan puisessa lahjalaatikossa.

Valmistettu Rovaniemellä.

Avainlipputuote.

 

Suomi-Finland puukko Tuotetiedot

Terän pituus: 11 cm

Koko pituus: 22 cm

Terämateriaali: ruostumaton kromiteräs

Kahvamateriaali: visakoivu, vahattu, pronssivaluhelat

Tuppimateriaali: nahka

Pakkaus: puinen lahjalaatikko

 

Ruostumaton kromiteräs

Marttiinin käyttämä ruostumaton teräs on helppohoitoinen terämateriaali, josta valmistetun terän terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus terässeoksessa on 13 % ja seoksen kovuus on 53–54 Rockwellin yksikköä (HRC). Kromiteräksen teroittamiseen suositellaan timanttiteroittimia.

Visakoivu

Suomalaisen puukon perinteinen kahvamateriaali on visakoivu. Raaka-aine tulee Suomen visakoivuvyöhykkeeltä, Keski-Suomesta. Loimukuvioinen visakoivu sopii erinomaisesti puukon kahvamateriaaliksi, koska se on kestävää ja kaunista. Tätä kauniskuvioista visakoivua on markkinoilla rajoitetusti, joten sen hintakin on normaalia koivua huomattavasti korkeampi.

Nahkatuppi

Puukkojen tupet valmistetaan edelleen enimmäkseen käsityönä. Jokaisen tupen tulee olla täsmälleen määrätyn kokoinen ja mallinen, jotta se muodostaa sopivan parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla leike, ja saumat kiinnitetään liimalla ennen niiden ompelua. Useimpien tuppien sisällä on muovinen lesta, joka tukee tuppea ja suojaa terää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Suomi-Finland puukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot