Marttiini Pailakka 13

77.90

  • Kaunis ja käytännöllinen puukko
  • Erinomainen lahjaidea
  • Kahvamateriaalina suomalainen visakoivu
  • Valmistettu Rovaniemellä
Toimitusaika: Heti Varastosta

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 542015 Kategoriat: , Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiini Pailakka 13 on kaunis ja käytännöllinen puukko, jonka kahva on suomalaista visakoivua. Puukon ulkonäkö on viimeistelty poronsarviluisella nupilla. Puukkoon yhdistetty perinteinen kromiteräksinen Ilvesterä veriurineen antaa sille erinomaiset käyttöominaisuudet.

Pailakan terässä käytetty ruostumaton teräs on helppohoitoinen terämateriaali, josta valmistetun terän terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus terässeoksessa on 13 % ja seoksen kovuus on 53-54 Rockwellin yksikköä (HRC). Kromiteräksen teroittamiseen suositellaan timanttiteroittimia.

Puukon kahvan visakoivu tulee Suomen visakoivuvyöhykkeeltä, Keski-Suomesta. Loimukuvioinen visakoivu sopii erinomaisesti puukon kahvamateriaaliksi, koska se on kestävää ja kaunista.

Puukko on valmistettu Rovaniemellä.

Avainlipputuote.

Tuotetiedot Marttiini Pailakka:

Terän pituus: 13 cm

Koko pituus: 25 cm

Terämateriaali: ruostumaton kromiteräs

Kahvamateriaali: visakoivu & poronsarviluu

Tuppimateriaali: nahka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Pailakka 13”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot