-15%

Marttiini Hirvipuukko

80.75

  • Hienostunut kotimainen käyttöpuukko
  • Toimitetaan puisessa lahjalaatikossa
  • Valmistettu Rovaniemellä
  • Avainlipputuote

Varastossa

Valmistaja:
Tämän tuotteen osalta:
Arkisin klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset

lähetetään varastostamme samana päivänä.

Toimitushintamme kotimaahan alk. 3,90€ - yli 89 euron tilauksissa 2,90€ - Yli 149 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Marttiinin Hirvipuukko on jokaisen hirvimiehen unelmalahja, joka saa lämmön tunteen sekä lahjan antajan että saajan rintaan. Erinomaiseen käyttöpuukkoon on lisätty pronssinen hela johon on ikuistettu Suomen metsien kuningas -hirvi.

Ainutlaatuisen käyttöpuukon Marttiinin Hirvipuukosta tekee sen terämateriaalina käytetty Marttiinin uusin seos Carbinox T508, jossa yhdistyvät Marttiinin perinteisesti käyttämien materiaalien eli kromi- sekä hiiliteräksen parhaat ominaisuudet. Seoksen kromipitoisuus (8%) takaa hyvän suojan korroosiota vastaan ja se pitää terän terävänä pitkään. Terämateriaalin hiilipitoisuus (0,5%) tekee terän uudelleen teroittamisesta helppoa. Kovuudeltaan tämä sitkeä materiaali on 57-58 HRC.

Marttiinin hirvipuukon kahvassa on hieno jalopuumainen väri, joka saadaan puun lämpökäsittelystä. Kahva on myös suojattu erinomaisesti kosteutta vastaan. Puukkoa kannetaan ruskeassa nahkatupissa.

Ylevä kokonaisuus toimitetaan puisessa lahjalaatikossa.

 

Tuotetiedot Marttiini Hirvipuukko:

Terän pituus 8,5 cm

Koko pituus 20 cm

Terämateriaali: Carbinox T508

Kahvamateriaali: lämpökäsitelty visakoivu, vahattu, pronssivaluhela

Tuppimateriaali: nahka

Pakkaus: puinen lahjalaatikko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marttiini Hirvipuukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot