Lapuan Kankurit Niitty kylpypyyhe 95x150cm valko-vihreä haapa

57.90

  • Laadukas ja mukava pellavapyyhe rentouttaviin kylpyhetkiin
  • Kätevä koko 95×150 cm
  • Valmistettu Lapualla

Varasto loppu

Tuotenumero: 30642 Kategoria: Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Lapuan Kankureiden Niitty kylpypyyhe valko-vihreä haapa saa mielen vaeltamaan kesäisiin mökkisaunan tunnelmiin aina uudelleen. Pyyhe on kooltaan leveä mutta maltillisen pituinen, mikä tekee siitä kätevästi käsiteltävän.

Pyyhe on valmistettu 100 % pestystä pellavasta. Pellavan erinomaiset imuominaisuudet tekevät pyyhkeestä huippumukavan.

Niitty pyyhe on valmistettu Euroopassa kasvaneesta ja kehrätystä 100% Masters of Linen -aivinapellavasta Öko-Tex-standardin mukaan.

Valmistettu Lapualla.

Avainlipputuote.

Niitty kylpypyyhkeen suunnittelija:

Suunnittelija Elina Helenius on valmistunut tekstiilitaiteilijaksi ja taiteen maisteriksi Aalto yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta. Elinalla on yli kahdenkymmenviiden vuoden kokemus tekstiili-, pinta ja värisuunnittelusta, joiden parissa hän on työskennellyt monien koti‐ ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa.

Elina Helenius on tullut mukaan Lapuan Kankureiden tuotekehitystyöhön vuoden 2018 alusta lähtien ja täydentänyt osaamisellaan Lapuan Kankureiden designtiimiä. Suomalaisesta luonnosta inspiroituva Elina pyrkii luomaan laadukkaita, ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä tekstiilejä.

Tekstiilitaiteilijat TEXO ry on nimittänyt Elina Heleniuksen Vuoden 2012 Tekstiilitaiteilijaksi.

Hoito-ohjeet:

Pesu 60°C runsaassa vedessä erillään muusta pyykistä. Myös 40°C riittää. Suosittelemme mahdollisimman pientä määrää neutraalia kotimaista pesuainetta. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Normaali linkous. Ei rumpukuivausta. Tuotteesta irtoaa pesussa nukkaa. Tarkista nukkasihti ennen ja jälkeen pesun. Silitä tekstiili pellavan säädöillä. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lapuan Kankurit Niitty kylpypyyhe 95x150cm valko-vihreä haapa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot