Lapikas by Topman viininpunainen

  • Tyylikäs parkanolainen naisten lapikas
  • Päällinen laadukasta pintanahkaa
  • Sisällä lämmin villavuori
Toimitusaika: Heti Varastosta

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotenumero: 42620-96 Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Lapikas by Topman viininpunainen on ryhdikäs italialaisesta Mastroton pintanahasta valmistettu naisten talvisaapas. Lapikkaan varsi on puolipitkä ja saappaan käytännöllisyyttä on parannettu yläosan nauhoituksella. Pohjan materiaali ja muotoilu on todettu erittäin hyvin pohjoisen olosuhteisiin sopivaksi. Saappaiden villavuori suojaa käyttäjäänsä kylmemmälläkin kelillä.

Lapikkaiden historia on Parkanossa pitkä. Lapikkaita valmistettiin siellä 1970-luvulla yli miljoona paria, joten Parkanossa tiedetään, miten hyvä talvijalkine tehdään. Kuitenkin nykyinen Lapikas by Topman edustaa modernia muotoilua ja perinteinen lapikas on haluttu muotoilla paremmin nykyaikaan sopivaksi.

Valmistettu Parkanossa.

Avainlipputuote.

Lapikas by Topman viininpunainen materiaalit:

Päällinen on kosteutta hylkivää Mastroton pintanahkaa, vuori villaa ja pohja erittäin hyvin pitävää TR-kumia.

Kokotiedot:

Alla lapikkaan sisämitta, jonka lisäksi on hyvä varata käyntivaraa varpaille 1 – 1,5 cm.

36 n. 23,8 cm
37 n. 24,5 cm
38 n. 25,2 cm
39 n. 25,9 cm
40 n. 26,6 cm
41 n. 27,3 cm

Jalkineen varren korkeus ulkoa pohjasta mitattuna:

36 n. 32,5 cm
37 n. 33 cm
38 n. 33,5 cm
39 n. 34 cm
40 n. 35 cm
41 n. 35,5 cm

Hoito-ohjeet:

Perusohje lapikkaiden hoitoon on yksinkertainen: suojaus, puhdistus, pinnan uudistaminen ja lepo. Tarkemmat hoito-ohjeet siltä varalta, että haluat lapikkaidesi näyttävän yhtä hienoilta vielä vuosienkin kuluttua:

Suojaus

Uudet kengät on suojattu tehtaalla ennen ensimmäistä käyttökertaa. Laadukas suoja-aine kyllästää pinnan vettä ja likaa hylkiväksi sekä ehkäisee suolaraitoja ja parantaa lämmöneristävyyttä. Muista kuitenkin, että suoja-aine kuluu käytössä, joten käsittele kenkäsi säännöllisesti.

Levitä kengän pintaan joko tavallista kenkävoidetta tai paremman kosteussuojan saamiseksi nahkarasvaa. Voit myös käyttää kyllästesuihketta. Tee suihkutustyö ulkona tai hyvin ilmastoidussa tilassa.

Puhdistus

Kuivaa sekä puhdista lapikkaiden pinta ja pohja aina käytön jälkeen. Puhdista pöly, kura ja muu lika jokaisen käyttökerran jälkeen joko kenkäharjalla tai kostealla liinalla. Vaikeasti irtoava lika lähtee parhaiten siihen tarkoitetuilla erikoisaineilla.

Pinnan uudistaminen

Aito nahka on kestävä ja hengittävä materiaali, jonka ulkonäkö usein vain paranee käytön myötä. Kuluneenkin nahkalapikkaan pinta voidaan palauttaa oikeanlaisella tuotteella hyvännäköiseksi. Käytä hoitoainetta aina puhtaalle ja kuivalle pinnalle.

Levitä hoitoaine pyörivin liikkein sienellä tai pehmeällä harjalla. Kenkärasvaa voit käyttää paksummin pohjan ja kengän väliseen saumakohtaan. Anna hoitoaineen kuivua muutamasta minuutista pariinkymmeneen minuuttiin, jonka jälkeen kiillota pinta pehmeällä villa-, flanelli- tai puuvillaliinalla.

Lepo

Puhtaana ja kuivana pitäminen ovat jalkineiden säilymisen kannalta kaikkein tärkeimmät seikat. Kannattaa hankkia parit irtopohjalliset, joita vuorottelet ja tuuletat välillä. Jos kärsit runsaasta jalkojen hikoilusta, käytä hyvälaatuisia sukkia ja hajunsyöjiä. Lisäsuojaa saat kengille tarkoitetusta deodorantista, joka raikastaa ja desinfioi ehkäisten samalla jalkasienimikrobien kasvua. Säilytä kengät ilmavasti ja tilavasti joko laatikossaan tai tilavasti kenkähyllyllä. Kengät pysyvät oikeassa mallissaan, kun pidät niissä kenkälestiä.

Lisätiedot

Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lapikas by Topman viininpunainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot