Jokipiin Pellava Liituraita-kylpysetti

79.00

Lahjasetti sisältää:

  • Liituraita-kylpypyyhkeen 75 x 150 cm
  • Pesukintaan
  • Suunnittelu Anu Saari
  • Valmistettu Jokipiissä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: LAHJASETTI85 Kategoria: Tuotetagi:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Kaunis liituraita-kylpysetti sisältää liituraita-kylpypyyhkeen sekä pesukintaan, joilla kelpaa juhlakalun tai lahjan vastaanottajan mennä seuraavalle pesutuokiolleen. Tiesitkö, että pellavan parhaat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa juurikin pellavafroteepyyhkeissä?

Hillityn kaunis, ihastuttava setti antaa lämpimän mielen sekä lahjanantajalle että sen vastaanottajalle. Hyvä lahjaidea esimerkiksi valmistuvalle. Liituraita sarjan suunnittelusta vastaa Anu Saari.

Lahjasetti toimitetaan miellyttävässä lahjapakkauksessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jokipiin Pellava Liituraita-kylpysetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot