Iittala Birds by Toikka Riihipöllö 100x155mm

249.00

  • Iittalan Birds by Toikka Riihipöllö
  • Design esine, jota ei joka mieheltä ja naiselta löydy
  • Lahjaksi pitkän uransa päättävälle työntekijälle, keräilykohteeksi tai muuna kunnianosoituslahjana
  • Valmistettu Iittalassa
Toimitusaika: Heti Varastosta

Varasto loppu

Tuotenumero: 1007111 Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Iittalan Birds by Toikka Riihipöllö on komea Iittalassa suupuhallettu, vuonna 1997 lanseerattu sinikuvioinen design esine. Lahjaksi pitkän uransa päättävälle työntekijälle, keräilykohteeksi tai muunlaiseksi kunnianosoituslahjaksi!

Iittalan Birds by Toikka Riihipöllön on suunnitellut Oiva Toikka, joka tunnetaan suomalaisen lasitaiteen itseoikeutettuna mestarina. Birds by Toikka linnuissa on nähtävissä Toikan luovuus sekä Iittalan lasipuhaltajien käsityötaitojen voimat. Linnut on tehty Toikan ja lasinpuhaltajien vahvassa yhteistyössä, sillä Toikan läsnäolo on ollut tehtaalla avainasemassa. Toikka on suunnitellut yli neljäsataa lintua joten ei ihme, että lintujen keräämisestä on tullut kansainvälisen mielenkiinnon kohde. Kaikki Birds by Toikka linnut on signeerattu aitouden takaamiseksi.

Valmistettu Iittalassa.

Suunnittelija:

Oiva Toikka

Iittala Birds by Toikka Riihipöllön koko:

100x155mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iittala Birds by Toikka Riihipöllö 100x155mm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot