Iittala Aarne grogilasi 32cl 2kpl

74.90

  • Tyylikäs Iittalan grogilasi
  • Suunnittelija lasimuotoilija Göran Hongell
  • Käsinpesu
  • Valmistettu Iittalassa

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Iittalan Aarne Grogilasi on tyylikäs lasi sekä arjen että juhlan kattaukseen. Aarne on muotoiluklassikko, jossa tiivistyy kirkkaan lasin ajaton luonne.

Aarne-lasisarjan on suunnitellut lasimuotoilija Göran Hongell, joka oli yksi suomalaisen lasiperinteen pioneeri. Hänen suunnittelemansa suupuhallettu Aarne-lasisarja voitti kultamitalin Milanon Triennaalessa vuonna 1954.

Lasiston radikaali muotoilu oli osanaan luomassa olennaiseen muotoiluun keskittyneen lasimuotoilun suuntaa, joka sittemmin muuttui valtavirraksi.

Käsinpesu.

Valmistettu Iittalassa.

 

Aarne grogilasin koko:

32cl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iittala Aarne grogilasi 32cl 2kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot