Frantsila Tiikerin voimasalva 19 g

19.90

Varasto loppu

  • Frantsilan Tiikerin voimasalva on tulinen salva lihaksille ja nivelille
  • Väsyneen kehon piristämiseen
  • Tuote ei sisällä säilöntäaineita eikä siinä ole käytetty eläinkokeita
  • Valmistettu Kyröskoskella
Valmistaja:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Frantsila Tiikerin voimasalva 19 g

Frantsilan Tiikerin voimasalva on salva, joka auttaa lihaksia palautumaan esim. urheilusuorituksen jälkeen. Salvaa voi käyttää kipeiden nivelten hoitoon tai lievittämään tukkoisuutta.

Raaka-aineet ja valmistus ovat eurooppalaisten luonnonkosmetiikka- ka luomustandardien mukaiset. Tuotetta ei ole testattu eläimillä, eikä tuotteessa ole geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 19 g

Valmistettu Kyröskoskella.

 

Käyttöohjeet:

Hiero salvaa lievitystä kaipaaville alueille. Säilyy parhaiten viileässä.

 

Aktiiviset raaka-aineet:

  • Salvan luomuyrttiöljyuutokset: siankärsämö, mesiangervo, mäkikuisma ja arnikkiuutokset ja cayenne-pippuriuutos ovat olleet perinteisesti käytössä kuona-aineiden poistamiseksi.
  • Aromaterapeuttiset eteerisetöljyt kamferi, rosmariini, neilikka, inkivääri, laventeli, timjami, kaneli, kataja ja mustakuusilämmittävät lihaksia ja auttavat tukkoisuuteen. Piparmintuneteerinen öljy sekä siitä valmistettu luonnon mentoli viilentävät ja virkistävät.
  • Homeopaattinen luomuarnikki ja suomalaiset kukkaterapeuttiset uutokset suopursu, voikukka ja kuusi hoivaavat mieltä ja sitä kautta koko kehoa.
  • Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikka- ja luomustandardit. Ei eläinkokeita, eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita eikä mitään säilöntäaineita.

 

Tiikerin voimasalva ainesosat:

Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka öljyuutos)*, Filipendula ulmaria (mesiangervo, öljyuutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, öljyuutos)*, Capsicum annuum (cayenne-pippuri, öljyuutos)*, Cinnamomum camphora (kamferi, eteerinen öljy), Rosmarinus officinalis (rosmariini, eteerinen öljy).

Syzygium aromaticum (neilikka, eteerinen öljy), Zingiber officinale (inkivääri, eteerinen öljy), Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Cinnamomum (kaneli, eteerinen öljy), Picea mariana (mustakuusi, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Menthol (piparminttuöljystä eristetty mentoli).

Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Ledum palustre (suopursu, kukkaterapeuttinen uutos)*, Taraxacum officinale (voikukka, kukkaterapeuttinen uutos)*, Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Arnica montana (homeopaattinen arnikki)*.

Luomua*

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Frantsila Tiikerin voimasalva 19 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katso myös