Design Sinivuokko Lehti kaulakoru renkaalla vihreä

45.00

  • Käsityönä valmistettu upea kaulakoru
  • Suomalaista poron nahkaa
  • Keveytensä ansiosta mukava käyttää
  • Sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan

Varastossa

Valmistaja:
Tuotenumero: 1261009 Kategoria:
Tämän tuotteen osalta:
Arkisin klo 14:00 mennessä tehdyt tilaukset

lähetetään varastostamme samana päivänä.

Toimitushintamme kotimaahan alk. 3,90€ - yli 89 euron tilauksissa 2,90€ - Yli 149 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Design Sinivuokko Lehti kaulakoru metallin värisellä renkaalla (vihreä) on kaunis suomalaisesta poronnahasta täysin käsityönä valmistettu koru, jonka avulla on kiva muunnella asukokonaisuutta.

Kaulakoru on kevyt ja siten mukava kantaa kaulassa vaikka vuoden jokaisena päivänä. Nahka on luonnon materiaali, joten on normaalia että se saattaa kääntyillä hieman käytössä. Kaulakoru tehdään täysin käsin, joten koko saattaa heittää hiukan kerrotusta mitasta. Myös väri saattaa erota vähän kuvassa olevasta.

Nahkaosan koko noin 14 cm x 7,5 cm.

Valmistettu Espoossa.

Lisätiedot

Mitat 1 cm

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot