Damastikoru Hento sydänriipus

128.00

  • Damastiteräksestä taiteiltu koru
  • Mitat: 32×25×1,5 mm. Ketjulenkki 925 hopeaa.
  • Kaulakoruun kuuluva nahkapanta myydään erikseen
  • Valmistettu Rovaniemellä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 11-1307-05 Kategoriat: , , ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Hento sydänriipus on taitavasti damastiteräksestä taiteiltu koru, joka sopii hyvin muistuttamaan rakkaasta vuoden jokaisena päivänä.

Sydän symboli on yleisesti vakiintunut rakkauden vertauskuvaksi. Monissa kulttuureissa ihmisen fyysisen sydämen on perinteisesti uskottu olevan ihmisen elämänvoiman, tunteiden tai sielun asuinpaikka.

Jo antiikin Kreikassa ihmiset sijoittivat rakkauden tunteen sydämen kohdalle. Sydämellä viestitetään välittämistä, hellyyttä ja rakkautta.

Valmistettu Rovaniemellä.

 

Damastikoru Hento sydänriipus koko:

Mitat: 32×25×1,5 mm. Ketjulenkki 925 hopeaa.

HUOM!

Kaulakoruun kuuluva nahkapanta myydään erikseen.

Tälle korulle suositeltu panta:

Sileä nahkapanta 3 x d1,5mm 45 cm

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot