Aurora Sofia Tasku+vyö valkoinen

53.00

  • Aurora Sofian tasku ja vyö sopivat Auri-hameen ja Luoto-paidan kanssa
  • Vyötä voi käyttää myös erikseen.
  • Valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa.
Kokotaulukko

Varastossa

Valmistaja:
Tuotenumero: 11710004-valkoinen Kategoriat: , ,

Kuvaus

Aurora Sofia Tasku+vyö (valkoinen) sopivat Auri-hameen ja Luoto-paidan kanssa. Kansallispuvuista tuttu irtotasku tuo hauskan lisän pukeutumiseen. Vyötä voi käyttää myös erikseen.

 

Suunnittelija:

Aurora Sofia -tuotteiden pääsuunnittelija on suomalainen Jenni Nilsson.

Jenni Nilsson halusi kunnioittaa Suomi 100 v. -juhlavuotena suomalaista pukeutumisperinnettä. Hän pohti kysymystä” Miten perinteinen kansallispuku muuntautuisi nykypäivään? Ajatus “kansallispuvun nykyaikaistamisesta” syntyi lenkillä usvaisena syysaamuna, kauniissa Porvoon jokirannassa.

 

Tietoa tuotteen valmistusprosessista:

Nykyaikaan tuodun kansallispuvun tasku ja vyö valmistetaan erittäin laadukkaasta 100 prosenttisesta merinovillasta.

Aurora Sofian vaatteissa käytetyillä langoilla on Öko-Tex -standardi 100 -luokitus. Se takaa, että tuotteissa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Tuote valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa. Langat tulevat Italiasta, kangas kudotaan ja leikataan ja ommellaan Tuusulassa.

 

Tärkeimmät Aurora Sofia Tasku+vyö (valkoinen) käyttö- ja hoito-ohjeet:

Merinovillassa kannattaa suosia tuulettamista pesun sijaan. Vaate kestää vesipesun 30 asteessa. Käsinpesu suositeltavaa. Vaate muotoillaan märkänä. Tuotetta ei saa rumpukuivata.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Valitse tämän tuotteen kanssa toimitustavaksi Postin toimitustavat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora Sofia Tasku+vyö valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot