Aurora Sofia Nuotta-laukku valkoinen

125.00

  • Persoonallinen ja hauska virkattu verkkokassi puisilla kahvoilla
  • Kahvat on mahdollista irrottaa ja kantaa kassia olkalaukkuna
  • Suunnittelija Jenni Nilsson
  • Suunnittelijan itse käsityönä Suomessa valmistama
Kokotaulukko

Varastossa

Valmistaja:
Tuotenumero: 11710005-valkoinen Kategoriat: , ,

Kuvaus

Aurora Sofia Nuotta-laukku (valkoinen) on persoonallinen ja hauska virkattu verkkokassi puisilla kahvoilla. Kassissa yhdistyy perisuomalaiset materiaalit, koivu ja matonkude. Puiset kahvat on mahdollista irrottaa ja kantaa kassia olkalaukkuna. Tyylikäs, leikkisä, persoonallinen ovat sanoja, jotka kuvaavat Nuotta-laukkua parhaiten.

 

Suunnittelija:

Nuotta-laukun suunnittelija Jenni Nilsson kertoo:
“Ihailin isoäitini virkattua puukahvaista käsilaukkua. Välillä asia unohtui, kunnes taas palasi ajatuksiini. En voinut unohtaa vaikutusta, jonka kassin näkeminen minussa teki. Halusin luoda kassista oman versioni, liittäen siihen itselleni tärkeitä elementtejä, koivun ja merihenkisen verkkorakenteen. Ensimmäisestä Nuotta-versiosta alkaen on oma laukkuvalintani ollut harvinaisen selvä.”

 

Tietoa tuotteen valmistusprosessista:

Nuotta-laukku on valmistettu suomalaisen Tekstiiliteollisuuden ylijäämämatonkuteista. Laukku pääasiallisesti puuvillaa tai puuvilla/modaali-seosta. Kahvat ovat suomalaista koivuvaneria. Kahvat on viimeistelty vahalla.
Tuote on vahaa (Italia) lukuun ottamatta valmistettu suomalaisista materiaaleista Suomessa.

Aurora Sofia -laukut on valmistettu Suomessa käsityönä. Kaikki laukut ovat suunnittelijan itse valmistamia. Puuosat ostetaan alihankintana suomalaiselta vanerintoimittajalta. Kahvojen viimeistely ja vahaus tehdään itse.

 

Aurora Sofia Nuotta-laukku (valkoinen) tärkeimmät käyttö- ja hoito-ohjeet:

Kahvojen irrotuksen jälkeen laukun voi pestä käsin haaleassa vedessä. Kahvat voi pyyhkäistä nihkeällä kankaalla.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Valitse tämän tuotteen kanssa toimitustavaksi Postin toimitustavat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora Sofia Nuotta-laukku valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot