Aurora Sofia Luoto-paita valkoinen

241.00

  • Valmistettu hienosta merinovillasta
  • Suunnittelija Jenni Nilsson
  • Valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa
Toimitusaika: Heti Varastosta

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: 11710003-valkoinen Kategoriat: , ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Aurora Sofia Luoto-paita (valkoinen) on hienosta merinovillasta valmistettu rento mutta samalla hienostunut paita. Paita on helppo yhdistää housujen ja hameiden kanssa. Se on klassisen ajaton neule, joka takaa tyylikkään lopputuloksen.

Suunnittelija:

Suunnittelija Jenni Nilsson halusi kunnioittaa Suomi 100 v. -juhlavuotena suomalaista pukeutumisperinnettä. Hän pohti kysymystä -Miten perinteinen kansallispuku muuntautuisi nykypäivään? Ajatus “kansallispuvun nykyaikaistamisesta” syntyi lenkillä usvaisena syysaamuna, kauniissa Porvoon jokirannassa.

Tietoa tuotteen valmistusprosessista:

Luoto-paita on kaavoitettu ja valmistettu siten, että hukkapalojen määrä on saatu minimoitua. Kyseessä on siis ns. Zero waste -vaate. Paidassa on ¾ hihat ja se jättää ranteet kauniisti näkyviin. Hihansuut on rypytetty.
Luoto-paita on valmistettu erittäin laadukkaasta 100 prosenttisesta merinovillasta. Neuloksen langat tulevat Italiasta ja neulos kudotaan Suomessa Kutomo Holopaisella. Neulos laskeutuu erittäin kauniisti päällä ja on hieman läpikuultava tuoden tuotteeseen eleganssia.

Lampaat, josta langat tuotteen valmistuksessa käytetty lanka on kudottu ovat eläneet Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä Etelä-Afrikassa. Aurora Sofian vaatteissa käytetyillä langoilla on Öko-Tex -standardi 100 -luokitus. Tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesti Suomessa. Langat tulevat Italiasta, kangas kudotaan ja leikataan ja ommellaan Tuusulassa.

Tärkeimmät Aurora Sofia Luoto-paita (valkoinen) käyttö- ja hoito-ohjeet:

Merinovillassa kannattaa suosia tuulettamista pesun sijaan. Vaate kestää vesipesun 30 asteessa. Käsinpesu suositeltavaa. Vaate muotoillaan märkänä. Tuotetta ei saa rumpukuivata.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Valitse tämän tuotteen kanssa toimitustavaksi Postin toimitustavat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora Sofia Luoto-paita valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot