Aurora Sofia Kapalo-mekko (valkoinen)

288.00

Varasto loppu

  • Suomessa valmistettu korkealaatuinen valkoinen merinovillainen mekko, jossa on tyylikkäät lepakko-hihat ja avara pääntie.
  • Mekko myydään vyön kanssa, mikä tekee mekosta entistäkin monikäyttöisemmän.
  • Valmistettu Kutomo Holopaisella Tuusulassa
Tuotenumero: 11710001-valkoinen Kategoria:
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Aurora Sofia Kapalo-mekko (valkoinen)

Aurora Sofia Kapalo-mekko (valkoinen) on tuotemerkin filosofian ytimessä. Mekko on selkeä, laadukas ja monikäyttöinen.

Kapalo-mekko on Suomessa valmistettu korkealaatuinen merinovillainen mekko, jossa on tyylikkäät lepakko-hihat ja avara pääntie. Kangas laskeutuu erittäin kauniisti päällä ja on aavistuksen läpikuultava tuoden tuotteeseen eleganssia. Mekko laskeutuu kauniisti ja sopii hyvin eri kehotyypeille. Mekko myydään vyön kanssa, mikä tekee mekosta entistäkin monikäyttöisemmän.

Aurora Sofian Kapalo-mekko päällä voi edustaa toisaalta korujen ja juhlakenkien kanssa hienoimmissakin juhlissa. Toisaalta villapaidan ja tennareiden kanssa olo on Kapalo-mekossa sopivan rento, mutta siisti illanistujaisiin tai palaveriin.

 

Suunnittelija:

Aurora Sofia -tuotteiden pääsuunnittelija on suomalainen Jenni Nilsson, jonka kaapin pohjalle oli jäänyt pyörimään pala vintage-neulosta. Joulun pyhinä hänellä oli aikaa ja tarve luoda itselleen täydellinen mekko, joka täyttäisi monipuolisesti eri pukeutumisen tarpeet. ”Halusin tehdä jotain ajatonta ja iätöntä, mutta kuitenkin jotain skandinaavisen selkeälinjaista”. Näin syntyi ensimmäinen versio Kapalo-mekosta, illan hämärässä, mökin lattialla.

Mekon suunnittelijaa lainaten: ”Jos minun täytyisi valita itselleni vain yksi vaate, en epäröisi hetkeäkään – se olisi Kapalo-mekko.” Kapalo-mekkoon on helppo kietoutua tilanteessa kuin tilanteessa. Päivinä jolloin ei tunnu olevan mitään päällepantavaa on helppo vain sujahtaa Kapalo-mekkoon ja pukeutumismurheet on hoidettu.

Ajatus merkin perustamisesta sijoittuu muutaman vuoden taakse. Sain omaan käyttööni tehdyistä vaatteista ja laukuista paljon positiivista palautetta ja kyselyitä. Aurora Sofia syntyi tarpeesta vastata kysyntään, toteuttaa omaa muotokieltä ja tarjota kuluttajille laadukkaista materiaaleista Suomessa käsityönä valmistettuja vaatteita ja asusteita.

 

Tietoa tuotteen valmistusprosessista:

Tuotteen suunnittelu on lähtenyt ideasta itselle täydellisestä mekosta, joka on laadukas ja erittäin monikäyttöinen. Ensimmäiset prototyypit tehtiin eri materiaaleista ja käytön ja asiakaspalautteen perusteella päädyttiin ohueen merinovillaan. Suunnittelijan piirtämät kuvat ja kaavat mekosta on lähetetty kutomo Holopaiselle, jossa mallimestari on tehnyt lopulliset leikkuukaavat. Kaavojen mukaan on neulottu kangas ja leikattu mekon kappaleet. Leikatut kappaleet on siirretty ompelimon puolelle, jossa ne ovat saaneet lopullisen muotonsa. Mekosta syntyneet hukkapalat on käytetty taskujen tekoon. Tämä kaikki tapahtuu 25 kilometrin päässä Aurora Sofian toimipisteestä.

Kapalo-mekko valmistetaan erittäin laadukkaasta 100-prosenttisesta merinovillasta. Neuloksen langat tulevat Italiasta ja kangas/neulos kudotaan Suomessa Kutomo Holopaisella.  Villa lankoihin tulee Australiasta, Uudesta- Seelannista ja Etelä-Afrikasta.

Aurora Sofian vaatteissa käytetyillä langoilla on Öko-Tex-standardi 100 -luokitus. Öko-Tex-standardi 100 -luokitus takaa, että tuotteissa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

 

Tärkeimmät käyttö- ja hoito-ohjeet:

Merinovillassa kannattaa suosia tuulettamista pesun sijaan. Vaate kestää vesipesun 30 asteessa. Käsinpesu suositeltavaa. Vaate muotoillaan märkänä. Tuotetta ei saa rumpukuivata.

 

Ohjeita Aurora Sofia Kapalo-mekko (valkoinen) koon valintaan:

Kapalo-mekko on yhdenkoon mekko. Neuloksen laskeutuvuudesta ja mekon leikkauksesta johtuen Kapalo sopii kauniisti eri kokoisille ja mallisille henkilöille. Mekon ympärysmitta on 120 cm.  Tarkemmat mitat löytyvät piirroskuvasta.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Valitse tämän tuotteen kanssa toimitustavaksi Postin toimitustavat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora Sofia Kapalo-mekko (valkoinen)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katso myös