-15%

Aurora Sofia Auri-hame musta

209.10

Tarjoushinta voimassa vielä
, mikäli tuote-erää riittää.
  • Elegantti neuloshame hienosta merinovillasta.
  • Hameen etupuolella on tyylikkäät vastalaskokset.
  • Hame on takaa pidempi kuin edestä.
Kokotaulukko
Toimitusaika: Heti Varastosta
Poista
Valmistaja:
Tuotenumero: N/A Kategoria:

Kuvaus

Aurora Sofia Auri-hame (musta) on ajaton, mutta samalla ajassa kiinni oleva klassisen kaunis villahame. Hame on monikäyttöinen ja se toimii hyvin niin arjessa kuin juhlassakin. Se kestää vuodesta toiseen niin muotoilun kuin laadunkin suhteen. Neulos laskeutuu erittäin kauniisti päällä ja on hieman läpikuultava tuoden tuotteeseen eleganssia.

Suunnittelija:

Suunnittelija Jenni Nilsson halusi kunnioittaa Suomi 100 v. -juhlavuotena suomalaista pukeutumisperinnettä. Hän pohti kysymystä – Miten perinteinen kansallispuku muuntautuisi nykypäivään? Ajatus ”kansallispuvun nykyaikaistamisesta” syntyi lenkillä usvaisena syysaamuna, kauniissa Porvoon jokirannassa.

Tietoa tuotteen valmistusprosessista:

Auri-hame valmistetaan erittäin laadukkaasta 100-prosenttisesta merinovillasta. Neuloksen langat tulevat Italiasta ja kangas/neulos kudotaan Suomessa Kutomo Holopaisella. Kangas kudotaan ja leikataan ja ommellaan Tuusulassa.

Lampaat ovat eläneet Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä Etelä-Afrikassa. Lanka on kehrätty italiassa, kangas on kudottu Suomessa, vaatteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Aurora Sofian vaatteissa käytetyillä langoilla on Öko-Tex -standardi 100 -luokitus.

Tärkeimmät Aurora Sofia Auri-hame (musta) käyttö- ja hoito-ohjeet:

Tärkeimmät käyttö- ja hoito-ohjeet: Merinovillassa kannattaa suosia tuulettamista pesun sijaan. Vaate kestää vesipesun 30 asteessa. Käsinpesu on suositeltavaa. Vaate muotoillaan märkänä. Tuotetta ei saa rumpukuivata.

Tuotteen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Valitse tämän tuotteen kanssa toimitustavaksi Postin toimitustavat.

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurora Sofia Auri-hame musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot