Aarikka Puisto salaattiottimet vesiputous

59.00

  • Sulokkaat Aarikan Puisto salaattiottimet ihastuttavat salaattipöydässä
  • Suunnittelija Pauliina Aarikka
  • Valmistettu Helsingissä

Varasto loppu

Valmistaja:
Tuotenumero: B6760 Kategoriat: ,
Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan

Kävisikö sinulle jokin muu tuote?

100vrk palautusoikeus

ilmainen vaihto ja palautus.

Joustavat Maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla tai osissa.

Kuvaus

Salaatin ottaminen voi sitten tuntua ihastuttavalta! Aarikan raikkaan sävyiset Puisto salaatinottimet (vesiputous) ovat helmeilevän kauniit mutta samalla käytännölliset. Arkikin saa tuntua juhlalta, mutta ottimet ovat edustavat käytettäväksi missä tahansa ja ne voi napata itselle tai lahjaksi.

Puisto salaatinottimet on suunnitellut Pauliina Aarikka, jonka vanhempien perustama Aarikka oli 5-vuotias hänen syntyessään. Kotona oli aina keskeneräisiä puutöitä, kasoittain nappeja ja erivärisiä puupaloja. Pauliinan mukaan maailman ihanin tuoksu tulee edelleen tuoreesta sahanpurusta. Suunnittelijana hän haluaa korostaa yksilöllisiä ratkaisuja sekä persoonallista tyyliä.

Valmistettu käsityönä Suomen pääkaupunkiseudulla

Avainlipputuote

 

Aarikka Puisto salaattiottimet (vesiputous) tuotetiedot:

Koko: Pituus 29 cm

Materiaali: Vaahtera, ruostumaton teräs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aarikka Puisto salaattiottimet vesiputous”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot