Tuoteryhmät

Miesten vyöt

Laadukas kotimainen miesten vyö jos mikä on helppo keino tehdä oma olo itsevarmaksi ja samalla antaa itsestään tyylikäs vaikutelma.

Valikoimastamme löydän Helsingin Olkaimen Nurmijärvellä valmistetut miesten nahkavyöt. Vyömalleja on tarjolla niin laattaa, yksisolkista kuin kaksisolkistakin. Kovaankin arkikäyttöön sopivia malleja ovat Esko, Juhani ja Juho. Parhaiten juhlavaatetukseen sopivat Aapo ja Simeoni.

Aapo laattavyö on arki- ja juhlakäyttöön tarkoitettu laadukas 3cm leveä nahkavyö mattapintaisella laattasoljella. Simeoni pukuvyö on valmistettu laadukkaasta 2,4 mm paksusta haljasnahasta. Sen leveys on 3 cm ja sen reunassa on koristetikkaus.

Esko on leveydeltään 4 cm ja se on valmistettu 3,5 mm paksusta kasviparkitusta nahasta. Vyön solki on patinoitua metallia ja siinä on kaksi tukevaa piikkiä. Juhani farkkuvyön leveys on 4 cm ja se on valmistettu laadukkaasta 2,4 mm paksusta haljasnahasta. Solki on mattapintainen. Juho on tehty vahvasta 3,5 mm paksusta haljasnahasta ja sen leveys on 4 cm. Juhossa on 2-piikkinen patinoitu solki.

Suomalaiset miesten vyöt kestävät kovaa käyttöä!