Paapero esittely

Maammekaupan lastenvaatteet – hauskaa, värikästä ja kotimaista

Lastenvaatteet on jaettu Maammekaupassa kahteen omaan osastoonsa eli lastenvaatteisiin ja vauvanvaatteisiin. Tämä siksi, että koska vauva varastaa perheessä itselleen suurimman huomion, on vauva ehdottomasti ansainnut myös oman osastonsa. Ja tietysti haluamme tehdä oikean tuotteen löytämisen myös mahdollisimman helpoksi. Lastenvaatteet löytyvät täältä ja vauvanvaatteet täältä.

Näin Maammekaupan avajaisia seuraavalla viikolla on valikoimissamme lasten- ja vauvanvaatteita neljältä hienolta suomalaiselta lastenvaatemerkiltä. Hilla Clothing ja Melli Ecodesign tulevat Jyväskylän Palokasta, Paapero Kemijärveltä ja PaaPii design Kokkolasta. Lastenvaatemerkkejä Maammekauppaan alkaa todennäköisesti ja toivottavasti tupsahdella lisää hyvinkin pian. Upeita Suomessa tuotteensa valmistavia lastenvaatemerkkejä kun löytyy vaikka kuinka paljon.

 

Hilla Clothing

Hilla Clothing lastenvaatteet

Hilla Clothingilta kauppamme avaukseen ehti satavuotista Suomea juhlistavaa virallista Suomi100 Satumetsä kuosia kantavat vauvan vaatteet. Taisi käydä muuten niin, että Maammekauppa ehti aivan ensimmäiseksi koko maailmassa (no joo, melko mahtipontista) myymään näitä upeita Suomi100 kuosillisia vauvanvaatteita!. Eiköhän lähiaikoina kaupalle tule vielä kuitenkin paljon muutakin kivaa niin vauvoille kuin vähän isommillekin päivänsäteille.

Hilla Clothing -vaatemallisto on suunniteltu ja valmistettu täysin Suomessa. Myös kaikki kankaat valmistetaan ja painetaan kotimaassa ja tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu -merkki. Hilla Clothing -vaatteissa käytetään kotimaisten materiaalien lisäksi pehmeää GOTS-sertifioitua kreikkalaista 100% luomupuuvillaa. Myös kuosien väriaineet ovat ympäristöystävällisiä Ökö-Tex 100 -standardoituja aineita, joten ne ovat turvallisia pienille lapsille.

Hilla Clothing -malliston vaatteet on suunniteltu käytännöllisiksi, laadukkaiksi ja pitkäkäyttöisiksi suomalaisen lapsen mitoitukseen soveltuviksi perusvaatteiksi. Suunnittelussa suositaan ajatonta raitaa sekä yksivärisiä kankaita, mutta jokaisessa mallistoissa on myös mukana pirteämpiä unisex-tyylisiä kuoseja.

 

Melli Ecodesign

Melli Ecodesign lastenvaatteet

Melli EcoDesignin tarina alkoi pienen keskosvauvan syntymästä vuonna 2010. Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipaili lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös keskosvauvanvaatemalliston. Melli EcoDesign perusti oman ompelimotehtaan Jyväskylän Palokkaan vuonna 2015.

Ajatus Melli Ecodesignin taustalla oli, että vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille ja allergisille lapsille. Tästä syystä Mellivaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Myös vaatteiden kankaat ovat Suomessa valmistettuja.

 

Paapero

Paapero lastenvaatteet

Paapero on jo vuonna 1990 perustettu kemijärveläinen lastenvaatemerkki, joka on viime vuosina keskittynyt omaan tuotantoonsa. Paaperon kantavana ideana ovat oma suunnittelu ja tuotanto sekä lappilainen tekeminen. Yrityksen arvoihin kuuluvat toisaalta vahvasti lapsen huomioiminen sekä arvostaminen ja toisaalta oman kotiseudun hyvinvointi sekä suomalainen työ.

Paaperon kotimaisuusaste on korkea: yksilölliset ja muotoilultaan oivaltavat tuotteet valmistetaan Kemijärvellä, missä niiden valmistuksesta vastaavat vaatetusalan artesaanin koulutuksen saaneet ompelijat. Suuria tilausmääriä tehtäessä hyödynnetään myös laajaa lappilaista yhteistyö- ja alihankintaverkostoa.

Paaperon tuotteiden raikas väri- ja kuosimaailma saavat innoituksensa Lapista; sen lumoavasta luonnosta, muuttuvista vuodenajoista ja sadunomaisesta mystiikasta. Tuotteissa käytetään laadukkaita ja turvallisia ÖköTex-sertifikaatin saaneita materiaaleja. Pääasiassa Paapero-tuotteissa käytettävät materiaalit on myös valmistettu Suomessa.

 

PaaPii Design

 

PaaPii Design lastenvaatteet

PaaPii Design on omasta erottuvasta designista ja upeista väreistään tunnettu vaatemerkki, jonka lasten- ja vauvanvaatemallistoista löytyy iloisen värikkäitä vaatteita kekseliäillä leikkauksilla. Vaatteissa tyypillisesti lapsia mukaan leikkiin kutsuu mielikuvitukselliset satuhahmot.

PaaPii Designilla ollaan hyvin ylpeitä yrityksen omasta suunnittelusta ja niin on syytäkin olla. Kaikki yrityksen valmistuotteet suunnitellaan ja ommellaan rakkaudella Kokkolassa, jossa PaaPii Designilla on oma kesäkuussa 2017 toimintansa aloittanut vaatetehdas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee