Dactical Zero - monikäyttöinen suomalainen reppu kaksoiskuva

Dactical Zero – Monikäyttöinen suomalainen reppu

Sulje hetkeksi silmäsi ja mieti millainen täydellisen repun pitäisi olla. Mitä ominaisuuksia siinä olisi? Jaa, mutta voikin olla helpompi tosiaan niin, että vain katsot edessäsi olevaa kuvaa Suomessa valmistetusta Dactical Zero-repusta. Reppu on muuten alun perin suunniteltu vastaamaan pienen lapsen isän tarpeeseen saada mahtumaan yhteen ja samaan reppuun kerralla sekä lapsenhoitotarvikkeet että omat työvälineet.

Dactical Zero-repun suunnittelussa on siis lähdetty liikkeelle käyttäjän tarpeesta. Vaikka se suunniteltiin ensin työnsä puolesta kiireiselle isälle, muodostui repusta niin monipuolinen kokonaisuus, että se on täydellinen kumppani yllättävänkin monelle käyttäjäryhmälle.

Dactical Zero - Monikäyttöinen suomalainen reppu

Ehkä ilmeisin asiakas, kenelle reppua alkaisin näin kauppiaana ensimmäisenä tarjoamaan, on työnsä puolesta paljon matkustava ihminen. Vähän tuota herkkua itsekin joskus maistaneena tiedän, että on yllättävän suurta ylellisyyttä, kun matkatavarat kulkevat mukana helposti. Dactical Zero on tietysti mitoitettu mahtumaan lentokoneen käsimatkatavaroihin ja tämän lisäksi repusta löytyy monia ominaisuuksia, joita matkamies tai -nainen varmasti arvostaa.

Repussa on selkää vasten tuleva piilotasku, jonne mahtuu helposti 15 tuuman läppäri sekä tärkeimmät paperit. Tämäkin tasku on jaettu vielä kahteen osaan, jotta tavaroiden käsittely on helppoa. Erityisen kätevää lentokentän turvatarkastuksessa, kun läppäriä ei tarvitse alkaa kaivaa mistään muun tavaran joukosta. Toinen erityisesti vieraissa paikoissa matkustavalle kätevä pieni yksityiskohta on repun päällä oleva turvalokero pienille arvotavaroille. Repun päätaskun tilavuus on 28 litraa, joten muutaman päivän kauluspaidat mahtuvat reppuun komeasti ja tilaa jää vielä tuliaisillekin. Päätaskusta löytyy vielä kaksi verkkolokeroa, jotka auttavat pienten tavaroiden helppoa löydettävyyttä.

dactical zero läppäritasku

Jos siirrytään liikematkustajista hieman eteenpäin, tarjoaa Dactical Zero muutaman loppujen lopuksi yksinkertaisen mutta samalla hyvin nerokkaan ominaisuuden. Repun etutaskusta löytyy irrotettava ja pestävä noin yhdeksän litran märkäpussi. Pussi on erinomainen esimerkiksi luonnossa liikkuvalle, kun kastuneet vaatteet saa erotettua kuivista vaatteista. Itse repun materiaalihan (8000 mm vedenpitävä 600D polyesteri) kyllä vaatteet pitää kuivana. Toinen erityisesti lämpimällä (tai kylmällä) säällä arvokas ominaisuus löytyy repun sisätaskuista. Niissä on nimittäin thermovuoraus, mikä auttaa säilyttämään mukana kulkevan nesteen lämpötilan.

Säästin tarkoituksella viimeiseksi käyttäjäryhmän, jonka edustajien pitäisi viimeistään nyt alkaa lukea tätä esittelyä ajatuksella. Valokuvaajat ja valokuvauksen harrastajat huomio! Dactical tuoteperheeseen kuuluu nimittäin myös kamerapohja, joka luonnollisesti sopii täydellisesti yhteen Zero-repun kanssa. Se on suunniteltu yhdessä ammattivalokuvaajien kanssa. Kamerapohjassa on kolme erillistä, velcrokiinnitteistä väliseinää, jotka mahdollistavat kamerapohjan muokkaamisen eri tarkoituksiin sopivaksi. Itse asiassa erilaisia vaihtoehtoja pohjan järjestelemiseksi taitaa löytyä lähes rajattomasti. Erityisen hienoa on, että kamerapohjan voi sijoittaa Zero-repussa tai jossain muussa vastaavan mallisessa laukussa joko repun pohjalle muiden varusteiden alle, niiden päälle tai vaikka kaksi päällekkäin.

Nyt on lueteltu Dactical Zeron ominaisuuksia ja vielä muutama todella kätevä lisätasku jäi mainitsemattakin, mutta itseäni kiehtoo erityisesti se, miten hyväksi reppu on suunniteltu (ja tehty) tuntumaan selässä. Tietysti tämä on nyt vaan oma kokemukseni ja istuvuus aina vaihtelee vartalotyypinkin mukaan, mutta omaan selkääni reppu ainakin sopii erinomaisesti. Jokin uusi oivallus ergonomian suhteen on mielestäni tehty!

Onpa monikäyttöinen suomalainen reppu. Se on valmistettu Loimaalla!

 

Tuotteisiin pääsee tutustumaan tarkemmin täällä:

Dactical Zero-reppu

Dactical kamerapohja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Meidän poppoo suosittelee